Get the app!

Met deze interactieve Adfo Live Event App krijg jij toegang tot het bekijken van het gehele programma, het samenstellen van jouw eigen dagprogramma, en gedetailleerde informatie over onze sprekers en aangeboden sessies. De nieuwsfeed toont foto’s, beoordelingen, opmerkingen en aankondigingen, zodat jij altijd de meest up-to-date informatie rondom Adfo Live ontvangt. 

 

 

DOWNLOAD DE ADFO LIVE EVENT APP!

 

Zoek in de App Store of Google Play naar Adfo Live of klik op onderstaande links:

 

Klik hier om te downloaden in de App Store

Klik hier om te downloaden in de Google Play Store

Klik hier om de Web app te openen

 

 

 

1. Registreer en maak je profiel aan

 

Registreer je in de app met dezelfde gebruikersnaam als waarmee je je hebt ingeschreven voor Adfo Live. Kies vervolgens je wachtwoord. Zorg ervoor dat de pushnotificaties aanstaan zodat je altijd up-to-date blijft. Zodra de registratie voltooid is, ontvang je een bevestigingsmail. 

 

2. Ontdek de mogelijkheden 

 

Nadat je je profiel hebt aangemaakt, kun je de agenda gaan verkennen. De agenda bevat het meest actuele programma en meer informatie zoals het onderwerp, de spreker(s) en de locatie.
 

Creëer eenvoudig jouw persoonlijke agenda door het selecteren van de kalender icon.
 

Go Green! Zeg gedag tegen geprinte programmaboekjes en ga voor online.
 

 

Blijf up-to-date rondom alles van Adfo Live. De laatste informatie zal verschijnen in deze nieuwsfeed en ook jij kan hier foto’s en opmerkingen uploaden !
 

Beantwoord live polls direct vanuit de Activity feed. Heb je gedurende een presentatie vragen aan sprekers? Stel ze direct via de app. 

 

3. Verdien punten met prestaties


Met de Adfo Live Event App ga je de uitdaging aan met andere bezoekers en verdien je punten met het uitvoeren van prestaties. De punten kun je verdienen met o.a. het oploaden van je profielfoto, het delen van een update, het plaatsen van foto’s, het ranken van sessies en nog veel meer! Dus hou de ranking goed in de gaten, want wie weet ga jij wel naar huis met deze Bose Soundlink Color speaker!

 

Met vragen over de app kun je terecht bij marketing@adfogroep.nl

 

DoubleDutch