Max Pinas

Online Strateeg, TamTam

Max schrijft en spreekt met een disruptieve kijk op nieuwe (digitale-) technologie. Met een bijzondere fascinatie over hoe online een positieve bijdrage levert aan de wereld. Op dit moment werkt hij als senior online strateeg bij het full service digital agency TamTam. Service denken en een disruptieve mindset zorgen erbij Max altijd voor vuurwerk op de werkvloer en in de boardrooms van verschillende bekende merken. Check zijn blog: http://pinas.nl.

Seminar: Gen xyz, het einde van tv & radio
Woensdag 16 september
14:25 - 14:55

Over the top, cable cutters, wearables. TV en Radio zijn vandaag de dag heer en meester en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. 

Mediaminnend Nederland werd echter wakker geschud met de intrede van Netflix en andere streaming media. Sterker nog, de gemiddelde twintiger gebruikt traditionele TV & radio al niet meer. En als we kijken naar de tieners, oftewel “generatie Z” kunnen we nog maar 1 conclusie trekken: “traditionele media zit op een dood spoor”.

In deze sessie gaan we dieper in op deze generaties en zullen dit ondersteunen met zeer verrassende, leerzame, schrikbarende en soms hilarische interviews die we gehad hebben met deze generaties. In korte video die wij tonen zie je de gesprekken met deze generaties en wat er omgaat in ze als zij met social media, games of streaming services bezig zijn.