Ate van der Meer

Partner responsible for Marketing and Sales, Snakeware

Ate van der Meer is veelzijdig ondernemer die zich met succes al sinds midden jaren negentig bezig houdt met technologie, innovatie en ondernemerschap. 
Hij vergde in 1985, op 10 jarige leeftijd, al het uiterste van zijn Commodore 64. Toen hij dertien werd kocht hij een Commodore Amiga. Het was deze multimedia machine waardoor hij geobsedeerd raakte door de onbegrensde mogelijkheden van technologie.
Wanneer hij geen tijd doorbrengt met zijn gemotiveerde team bij Snakeware, de vele initiatieven waar hij bij betrokken is of zijn familie, dan deelt hij zijn ervaringen graag met mensen. Hij geeft zijn toehoorders nieuwe inzichten, concrete en praktische adviezen en stof tot nadenken rond technologie en innovatie.

Seminar: How to become relevant anytime anywhere
Woensdag 16 september
14:10 - 14:40
Partner:

Ate van der Meer, ondernemer met een ongekende passie voor technologie en innovatie, houdt zich al sinds midden jaren negentig bezig met het digitale landschap. Tijdens ‘How to become relevant …’ krijgt u inzicht in hoe u altijd relevant bent en bovenal blijft. Middels voorspellingen, voorbeelden en praktische tips bent u na dit seminar goed in staat uw doelgroep op het juiste moment, op de juiste wijze met de juiste informatie te bereiken en daarmee altijd relevant te zijn.