Daniel Frances

Cold Call Expert, The Cold Call Company

Daniel Francès (1976)  behaalde zijn PhD aan de university of “hardknocks”. Toen hij in 2000 naar New York verhuisde en voor het eerst kennis maakte met het fenomeen Cold Calling, was hij direct verkocht aan deze vorm van 'binnen komen'. Dankzij zijn lef en doorzettingsvermogen werd hij al vrij snel een meester in zijn vak. In 2010 besloot Daniel The Cold Call Company op te richten toegewijd aan de kunst van het Cold Callen. Zijn kennis deelt hij in zijn boek The Cold Call Bible

Seminar: Just pretend that Cold Calling is like a videogame!
Onderwerpen:
Woensdag 16 september
13:45 - 14:10

Met de juiste mindset en inzet is Cold Callen eenvoudig en heel effectief.

Velen kijken op tegen Cold Calling. Is dat terecht? Of maken ze zich het zelf moeilijk? Tijdens deze workshop leer je de kneepjes van het vak en hoe makkelijk het eigenlijk is.
Deze workshop is bedoeld voor een ieder die heel graag wil leren hoe je makkelijker en effectiever kan Cold Callen. Verwacht een interactieve sessie waar je op speelse wijze aan het werk wordt gezet. (neem vooral een lijst met potentiele klanten mee)

Tijdens deze sessie zullen we niet alleen de meest belangrijke tips & tricks doornemen maar ook ingaan op de ‘Cold Call mindset’. Zonder die mindset kan je het spel van de Cold Call niet winnen.

Antwoorden op vragen die o.a. zullen gegeven worden:
-Hoe kom je voorbij de ‘gate-keeper’?
-Wat is ‘Drivers-seat methodology’?
-Welke vragen stel ik?
-Hoe bereid ik me voor?
-….en natuurlijk ook jouw vragen.