Imre Gmelig Meijling

Internet consultant, Clockwork

Imre helpt als internet consultant bij Clockwork,  organisaties  bij het maken van keuzes op gebied van digitale toepassingen. Hij treedt vaak op als product owner in digitale verandertrajecten en heeft veel ervaring in software ontwikkeling en UX. Ook is Imre algemeen bestuurslid Stichting Drupal Nederland en online redacteur van detectivereeks Bureau MaRiT.

Thea de Vries

Manager Marketing Communications, Havenbedrijf Rotterdam

Thea de Vries is een all round professional in marketing, communicatie en branding. Zij heeft haar sporen verdiend bij o.a. IBM, Siemens, Yacht en is nu werkzaam bij Havenbedrijf Rotterdam.

 

Seminar: Met agile werken een slimmere haven
Dinsdag 15 september
16:10 - 16:40
Partner:

Voor marketeers is het medialandschap nauwelijks bij te benen. Touchpoints verschuiven razendsnel, nieuwe platformen dienen zich aan en devices vragen continu om nieuwe specificaties. Hoe doen we het allemaal? Agile werken was lange tijd het stokpaardje voor IT projecten. Waarom niet ook voor marketing? Clockwork en Havenbedrijf Rotterdam hebben van content tot website framework agile gewerkt. Samen nemen Thea en Imre je mee in de successen en learnings van het afgelopen half jaar.