Wouter Theijsmeijer

Founder, Ematters

Wouter is Directeur en founder van het Realtime marketing bureau Ematters en een online ondernemer met meer dan 12 jaar ervaring in internet marketing. Als een van de eersten in Nederland was hij actief met zoekmachine advertenties, toen hij in 2003 onderdeel was van het team dat Overture (Yahoo!) in Nederland lanceerde. Kort daarop startte hij het eerste SEA bureau van Nederland ClearSense, dat in 2006 werd verkocht aan World Directories. In 2007 startte hij een nieuw initiatief: Ematters. Ematters is vanaf de start uitgegroeid tot een prijswinnend digital marketing bureau dat eCRM, Digital Advertising en Consultancy diensten levert. Daarnaast is hij, spreker en is hij actief lid van de DDMA.

Seminar: Sluit je bezoek aan Adfo Live goed af en kom naar de borrel!
Dinsdag 15 september
17:30 - 20:00

Tijdens de Adfo Live netwerkborrel kun je los gaan op de lekkerste EDM, Futurehouse & more met
DJ Jan en Queens of Energy!

 

Nieuwe mensen ontmoeten en elkaar inspireren. Op een persoonlijke manier en in een ontspannen sfeer. Dát is het doel van de Adfo Live netwerkborrel.
Iedereen is welkom!

 

Tijdens de borrel wordt de winnaar van de Canday Creative Challenge bekendgemaakt. Canday keerde voor deze challange de rollen eens om. Zij challengde alle merken van Nederland om met de beste briefing te komen. Welke briefing is €100.000,- waard?

Natuurlijk laten wij niemand met een lege maag naar huis gaan. Heeren van Loosdrecht verzorgt smaakvolle borrelhapjes, namelijk: De Groentemannekes, Borrelheertjes en Madammekes.

 

De borrel zal dinsdag 15 september om 17.30 plaatsvinden in de grote hal.
Wij ontmoeten je graag om samen invulling te geven aan een gezellige, succesvolle netwerkbijeenkomst.

Tot dan!