Eeuwe Kamsteeg

Partner, Clockwork Consulting

Met ruim 15 jaar werkervaring in marketing en management is Eeuwe een ervaren verandermanager binnen het marketing domein. Wat moeten organisaties doen om effectiever en efficiënter te opereren, gericht op klantbehoud of een stijging van de omzet? Vanuit zijn strategische know-how vindt hij de oplossingen, in nieuw producten, nieuwe markten en/of nieuwe proposities.

Seminar: Hoe onmisbaar is jouw dienstverlening?
Dinsdag 15 september
13:05 - 13:35
Partner:

Met een goed product alleen maak je het verschil niet meer. Wil je onmisbaar worden in het leven van jouw klanten, werk dan aan je ‘service’. Traditionele organisaties kunnen nog veel leren van service providers. Die begrijpen als geen ander dat je als organisatie te gast bent in het leven van mensen. Met diverse voorbeelden uit eigen praktijk... Lees meerSeminar: Hoe onmisbaar is jouw dienstverlening?
Woensdag 16 september
12:10 - 12:40
Partner:

Met een goed product alleen maak je het verschil niet meer. Wil je onmisbaar worden in het leven van jouw klanten, werk dan aan je ‘service’. Traditionele organisaties kunnen nog veel leren van service providers. Die begrijpen als geen ander dat je als organisatie te gast bent in het leven van mensen. Met diverse voorbeelden uit eigen praktijk... Lees meer