Marc Borgers

Partner, Borgers & Straathof / 100%EMAIL

Marc Borgers is partner bij Borgers&Straathof en co-auteur van het boek Succesvolle e-mailmarketing. Hij is tevens oprichter en erelid van de Nederlandse e-mail associatie
Marc studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Momenteel houdt hij zich, via zijn bedrijf Borgers&Straathof, bezig met het adviseren over en optimaliseren van strategie en resultaten op het gebied van (online) dialogue marketing, eCRM en e-mailmarketing. Internationaal en nationaal. Bedrijven als Vodafone, KLM, ANWB, Parship, Exact, Pon en anderen maken van zijn diensten gebruik. 
Marc Borgers is o.a. managing director geweest van RapidSugar en Veritate. Borgers is een veelgevraagde trainer en spreekt regelmatig op (internationale) seminars en congressen. Daarnaast is hij jurylid e-mailmarketing M/V van het jaar.

Seminar: 'E-mailmarketing: Meer Opens, Meer Clicks'
Woensdag 16 september
10:10 - 10:35

Stappenplan voor succesvol testen in e-mailmarketing

Verbeter het rendement op e-mailmarketing. Door structureel te testen en te ontdekken wat werkt en wat niet werkt. Dump de verliezers, ga door met de winnaars en verzeker je van gegarandeerd meer opens en meer clicks.

Tijdens dit seminar schetsen Marc Borgers &... Lees meer