Michael Vromans

Creative Director, dpdk

Michael is sinds 2012 creative director van dpdk - een prijswinnend creatief bureau met een sterke focus op digitale interacties.
Vanaf 2001 is Michael werkzaam in de digital industry en heeft eerder bij KONG, UW/JWT, RAPP en Ubachs Wisbrun gewerkt. Zijn werk is bekroond met verschillende awards waaronder 5 FWA’s. 
Michael’s expertise ligt in concept, design en user experience. Hij is een gepassioneerd design- en typografie liefhebber, die het kunnen wisselen van stijl als basisprincipe beschouwt. Door design te combineren met een perfecte uitvoering maakt Michael het zijn persoonlijke missie om relevante eindproducten te creëeren die boven de norm uitstijgen.

 

Keynote: Driving engagement through innovation
Dinsdag 15 september
13:25 - 14:05

Virtual reality is de afgelopen jaren de belofte geweest in de tech en innovatie industrie. Het zou de manier waarop we de wereld om ons heen zien compleet veranderen. Sinds de opkomst van de Oculus Rift zijn merken en bureaus druk in de weer om ook hun merk relevant te maken in het opkomende medium. Elke maand verschijnt er wel een nieuwe... Lees meer