Patrick Petersen

Bestselling Auteur, Adfo Groep

 

Patrick Petersen (bekend als @OnlineMarketeer op Twitter) is ervaren online marketeer (sinds 1998). Hij is consultant, docent en veelgevraagd spreker op gebied van online strategie, local en social media, zoekmachine-marketing, usability, content marketing en mobile marketing. Ondernemer, bestseller auteur (Adformatie), oprichter platform SocialMedia.nl, blogger, columnist voor Marketingtribune en webTV-maker voor AtMostTV.


Petersen (1972) studeerde aan de Erasmus Universiteit na het afronden van zijn HEAO Communicatie te Utrecht.Hij studeerde in 1998 af op 'De integratie van internet binnen de marketing- en communicatiemix van grote organisaties in Nederland.' Dit was de start van zijn lange staat van dienst als online marketeer. Tevens vormde de scriptie de aanleiding tot het schrijven van diverse moderne marketingboeken. Petersen is de auteur van onder andere de bestsellers Handboek Online Marketing en Handboek Content Strategie. Zijn Handboek Mobile Marketing is genomineerd voor het Managementboek van het Jaar. Petersen is de bedenker van diverse marketingmodellen die sinds 2005 - in onder ander het post-HBO-onderwijs - worden ingezet. Als docent is hij verbonden aan diverse opleidingsinstituten en HBO-opleidingen. Naast zijn scherpe columns kenmerken de optredens van Patrick Petersen zich door een nuchtere mix van lachen en leren.

Masterclass: Adfo Academy: Het samenstellen van een succesvolle online marketingmix
Dinsdag 15 september
10:00 - 12:00

Hoe stel je gericht een werkende online marketingmix samen ?

Het kennen van wat online middelen is niet voldoende. Een mix van marketingaanpak, inzicht en succesvolle online marketingmiddelen maakt  de online marketingmix succesvol . Welke middelen versterken elkaar? 
Een workshop, waarin de volgende punten... Lees meerSeminar: 7 x conversieverbeteringen voor social media, contentmarketing en online engagement!
Dinsdag 15 september
13:30 - 14:00

Harde tips voor het verbeteren van de social media marketing, contentmarketing en online engagement. To the point manieren om de mix van deze middelen succes in te zetten! Masterclass: Adfo Academy: Social media engagement bewerkstelligen met contentmarketing
Woensdag 16 september
10:00 - 12:00

Contentmarketing? Het stappenplan van boeien en binden!

Social media marketing en contentmarketing draaien maar om een ding: engagement! Zonder betrokkenheid en awesome content komt er weinig interactie, betrokkenheid en resultaat los. 
Een workshop, waarin de volgende punten aan bod komen: 
1.    ... Lees meerSeminar: 7 x conversieverbeteringen voor social media, contentmarketing en online engagement!
Woensdag 16 september
13:30 - 14:00

Harde tips voor het verbeteren van de social media marketing, contentmarketing en online engagement. To the point manieren om de mix van deze middelen succes in te zetten!