Tim Woldhuis

online marketing adviseur Expand Online

Noord-Hollandse’ Tim is senior online marketing adviseur bij Expand Online. Al tijdens zijn studie had hij de drang om voor de juiste bedrijfsdoelstellingen te kiezen en door middel van de inzet van de juiste middelen/kanalen het resultaat te optimaliseren.

Voor Expand Online werkte Tim als teamleider van klantenadviseurs Studentenbureau bij LSG in Amsterdam. Eerder heeft hij ook bij Poet & Farmer gewerkt als projectmanager, waar hij verantwoordelijk was voor de moderatie en coördinatie van verschillende websites.

Bij Expand Online is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten waarbij hij samen met klanten inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en producten.

Tim heeft Small Business & Retail Management in Alkmaar gestudeerd.

Seminar: The Mobile Search Madness
Woensdag 16 september
12:50 - 13:20

Mobile SEO/SEA, iedereen heeft er de mond van vol. Maar hoe zit het eigenlijk met mobiele conversie? De getallen zijn onmiskenbaar, Nederland is mobiel. Maar hoe houd je grip op gebruikers in deze crossdevice wereld? Zorg je voor een optimale beleving? En behaal je werkelijk rendement? Tijdens deze presentatie ontdek je: