Nieuws

Aftermovie Adfo Live
Made.For.Digital maakte een sfeerverslag van Adfo Live 2015.
Collaborative Breakfast op Adfo Live! Dinsdag 15 september trappen wij Adfo Live af met het Collaborative Breakfast, een ontbijtsessie waarin Word-of-Mouth Marketing centraal staat!
Tijdens de Adfo Live netwerkborrel kun je los gaan op de lekkerste EDM, Futurehouse & more met DJ Jan en Queens of Energy!
        10 redenen om Adfo Live te bezoeken          
Social media marketing en contentmarketing gaan hand in hand. Daarbij heb je een noodzakelijke saus nodig in de vorm van doordachte engagement. Contentmarketing is de hype die maar nauwelijks ROI brengt. 80% van de contentmarketing "doet niets.
Live op Adfo Live: Virtuele proefrit is onderdeel van de customer journey Virtual Reality is de afgelopen jaren de belofte geweest in de tech- en innovatie-industrie. Elke maand verschijnt er wel een nieuwe Virtual Reality campagne voor merken in uiteenlopende sectoren.
Tijd om de boter van het hoofd te halen.
Jan Dijkgraaf en Ronald Voorn schreven samen het boek Voodoo-Marketing, over de geheime trucs om consumenten te verleiden. Ze presenteren het ook op Adfo Live. Vier vragen aan Jan Dijkgraaf.  
De offiiciële event app van Adfo Live is nu gratis te downloaden voor IOS, Android, Blackberry en Windows!
Wil je antwoord op jouw prangende vraag? Stel hem aan een van onze Adfo Books auteurs! Tijdens Adfo Live delen zij graag hun kennis met je tijdens een koffiesessie van 15 minuten.
We vergeten wel eens dat de waarheid een mix is. Twee tips om de juiste mix te schenken. 
Eva Gouwens over het geheim van slimme mediacreatie.
Met welke formule haal je maximale respons uit je pr-inspanningen?   Anno 2015 is public relations geen vak meer voor nabellers. Het is een schaakspel geworden waarbij het draait om de juiste formule tussen marketeer en de beïnvloeder, creativiteit en strategie.
Joris Merks-Benjaminsen bedacht er een model voor. Digitale strategieën focussen nog te veel op performance marketing. Maar hoe moet het dan met je branding?
‘Je zult mij niet in een Armani zien’   Met welk merk sta je iedere ochtend op?
Over hoe je altijd relevant blijft.
Adfo Live
Adfo Groep organiseert op 15 en 16 september in Passenger Terminal Amsterdam (PTA) Adfo Live, een groots evenement voor professionals in marketing, communicatie en advertising.